Veilig en achteraf betalen
Gratis verzending vanaf €50 (NL)
Niet goed, geld terug
Levertijd 1 - 4 werkdagen

Lowa

Lowa schoenen bestaan al sinds 1923. De oprichter van Lowa schoenen is Johan Wagner. Lowa schoenen zijn stevige schoenen. Johan begon met Lowa schoenen maken voor zijn zonen. Uiteindelijk maakte hij Lowa wandelschoenen voor iedereen in de buurt. Het bedrijf groeide snel uit en Lowa schoenen zijn nu een bekend fenomeen. In 1933 kwam er zelfs een Lowa schoenen fabriek. Lowa schoenen zijn geschikt voor vele activiteiten. Lowa schoenen zijn voor hoge kwaliteit en worden gemaakt met geavanceerde technologie. Lowa schoenen worden gebruikt voor wandelen in het bos of de bergen. Maar Lowa schoenen worden ok gebruikt voor fitness, hiken, golf en meer. Lowa wandelschoenen voor echte liefhebbers.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Veilig en achteraf betalen

Bij ons kunt u veilig en achteraf betalen.
Wij bieden een breed scala aan betaalmogelijkheden.

Lees hier meer... 
Gratis verzending

Benscore biedt een ruim assortiment producten voor army, outdoor, security en meer. Snelle levering en gratis verzending vanaf €50, anders €4,95 verzendkosten (NL).

Niet goed, geld terug

Als uw bestelling bezorgd is, heeft u 14 kalenderdagen de tijd om de artikelen te retourneren zonder opgaaf van reden. Niet goed, geld terug!

Thuiswinkel Waarborg

Benscore heeft het Thuiswinkelwaarborg keurmerk. Algemene voorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en een onafhankelijke klachtenbemiddeling.

Lees hier meer...